Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@20:21:32 GMT

تبدیل ویزای تحصیلی آمریکا به اقامت دائم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۱۴۷۴

تبدیل ویزای تحصیلی آمریکا به اقامت دائم

بسیاری از دانشجویان در فکر دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه های ممتاز سراسر جهان هستند که البته ایران امکان اعزام مستقیم دانشجو به دانشگاه های آمریکا را ندارد و اگر قصد مهاجرت دانشجویی به آمریکا را داشته باشید احتمالاً یا باید منصرف شوید و به اروپا مهاجرت کنید.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دانشجو هستم، اما با وجود این شرایط، ویزای تحصیلی آمریکا را چطور دریافت کنم؟ بسیاری از دانشجویان در فکر دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه های ممتاز سراسر جهان هستند که البته ایران امکان اعزام مستقیم دانشجو به دانشگاه های آمریکا را ندارد و اگر قصد مهاجرت دانشجویی به آمریکا را داشته باشید احتمالاً یا باید منصرف شوید و به اروپا مهاجرت کنید و یا برای تحصیل با شرایط مناسب در آمریکا، روندی طولانی تر را پیش رو خواهید داشت؛ چراکه باید از سفارت های امریکایی خارج از ایران در کشورهای همسایه برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام بفرمایید که البته نهایتاً تمام این اقدامات برای اخذ ویزای تحصیلی هستند و ویزاهای تحصیلی هم فقط تا پایان دوره ی تحصیلی شما در کشور و ایالت مورد نظر معتبر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای تحصیل در آمریکا یک راه ساده تر نیز وجود دارد. اخذ (DV (diversity visa یا همان ویزای گوناگونی که در واقع گرین کارت آمریکا میباشد. مزایای گرین کارت میتواند بسیار بیشتر از مزایای یک ویزای دانشجویی باشد، چراکه اشخاص با در دست داشتن ویزای لاتاری اقامت دائمی و حقوقی به مساوات یک شهروند آمریکایی (از جمله حق اشتغال و تحصیل فوری در هر دانشگاهی) دارند، اما دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی اقدام میکنند معمولاً ساعات کاری کم و حق تحصیل و اقامت محدود نصیبشان میشود. آن هم پس از پشت سر گذاشتن روند طاقت فرسای مهاجرت.

امتحان شانس در قرعه کشی لاتاری میتواند به مراتب روندی ساده تر برای مهاجرت ما رقم زند. علاوه بر این درصورتی که برنده شویم از مزایای بیشتری نسبت به دانشجویان برخوردار خواهیم بود و مدام نگران اتمام اعتبار ویزای دانشجویی خود یا بیکاری در کشور غریب و عدم حق اشتغال خود در این کشور نخواهیم بود.


اما اینکه در لاتاری شرکت کنیم و برنده شویم همیشه وابسته به عوامل و شاخصه‎های بسیاری است. اول از همه ثبت نام اصولی، ترجمه ی مدارک به صورت صحیح و مهارت در ثبت نام بسیار حائز اهمیت میباشد. اصولاً بهترین و معقولانه ترین تصمیم این است که امور مربوط به گرین کارت را بسپاریم به شرکت هایی که ثبت نام را انجام میدهند و پیگیری پرونده را به عهده میگیرند. بسیاری ممکن است تصور کنند که ثبت نام لاتاری در کافینت ها هم ممکن است! اما اشتباه کسانی که مایل به شرکت در لاتاری سالانه هستند این است که اگر در کافینت ها ثبت نام کنند یا حتی شرکت مسؤول ثبت نامشان ذره ای در جزییات پرونده شان اشتباه کند، پرونده ناقص و باطل خواهد شد و اصلا در لاتاری شرکت داده نخواهند شد. این موضوع میتواند بسیار ناراحت کننده باشد، چرا که اغلب فکر میکنند که شرکت داده شده اند و برنده نشده اند. درصورتیکه ایران با سهمیه ی 4500 نفره اش در برندگان سالانه ی لاتاری، شانس بالایی برای شرکت کنندگان این قرعه کشی محبوب رقم زده، اما موضوع اصلی ثبت نام اصولی و شرکت داده شدن اشخاص است که اغلب در مراحل اولیه ی ثبت نام، پرونده ها به دلیل نقص اطلاعات لغو میشوند.

به همین خاطر هم پیدا کردن مجموعه های منصف و حرفه ای که بتوانند روند ثبت نامی را از 0 تا 100 درست انجام دهند و شما را به مقصد برسانند ممکن است سخت باشد و دچار تردیدمان کند. اما با توجه به سوابق درخشان تعدادی از شرکت ها میتوان تصمیم عاقلانه در این باره گرفت. همچنین اگر دانشجو هستید و قصد مهاجرت به آمریکا دارید، با شرکت کردن در لاتاری، امکان اقامت دائم در آمریکا را خواهید داشت و ضیق وقت به خاطر محدودیت زمانی برنامه های تحصیلی و روند پرفشار مهاجرت تحصیلی دیگر گریبان گیر شما نخواهد بود.


یکی از این راه های معتبر و باتجربه، استفاده از مجموعه ی کارت سبز است که بیش از 10سال سابقه ی صدور پرونده برای قرعه کشی گرین کارت آمریکا را دارد. اینکه از ابتدای ثبت نام لاتاری تا زمانی که برنده میشوید را به این شرکت بسپارید میتواند شانس شما را در برنده شدن هم افزایش دهد. مشاوره و ترجمه ی مدارک و پاسخگویی دقیق و پیگیری اعضای مجموعه ی کارت سبز برای تکمیل روند ثبت نامی شما باعث این امر است. عملاً با سپردن امور ثبت نام لاتاری خود به این شرکت میتوانید یکی از این 4500 نفر باشید و طبق تجربه نیز در صورت برنده شدن شما در لاتاری، تیم مجرب کارت سبز در ادامه ی روندِ مهاجرت نیز در کنار شما خواهد بود تا مسیر را هموار سازد.

پس از انجام روند مهاجرت از طریق ویزای گوناگونی آمریکا (یا همان گرین کارت) شما در ایالت مورد نظرتان حق تحصیل و حق کار خواهید داشت و میتوان گفت اگر شانس شما یاری تان کند و صاحب گرین کارت شوید، به طور دائم اقامت امریکا با تمام حقوق شهروندی اش را دارید. تمام آنچه لازم است سر زدن به وبسایت این شرکت و رزرو ثبت نام برای لاتاری پیشِ روست!

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویزای تحصیلی تحصیل در آمریکا رپرتاژ ویزای دانشجویی ویزای تحصیلی گرین کارت ی لاتاری ی تحصیلی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:تا قبل از ورود نخستین اتومبیل ها به تهران، پایتخت‌نشین‌ها مسیرهای کوتاه را با وسایلی مثل گاری، درشکه، پالکی و تخت روان می پیمودند و مسیرهای نسبتا طولانی را با اسب و درشکه طی می کردند، اما پدیده ای به نام اتومبیل معادلات را به کلی تغییر داد و با همه مخاطراتی که داشت عبور و مرور اهالی تهران به نقاط دور و نزدیک را سهل و آسان کرد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

گاراژها درست در چنین دوره ای و برای استقرار اتوبوس های بین‌شهری در گوشه و کنار تهران متولد شدند و مردم برای سفر به شهرهای دور و نزدیک کافی بود خودشان را به نزدیک‌ترین گاراژ مسافربری برسانند.

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، معتقد است گاراژها از اواخر دوره قاجار پدیدار شدند و تغییراتی بنیادی در سبک زندگی اهالی تهران پدید آوردند: «تهران حدود سال ۱۳۰۰ و همسو با سیر تحولات انقلاب صنعتی در کلانشهرهای دنیا پیشرفت می‌کرد و یکی از نشانه های پیشرفت ورود اتومبیل به خیابان های بود. بعد از این اتفاق مهم بود که کاروانسراها به گاری‌خانه و در گام‌های بعدی به گاراژ تبدیل شدند. این روند در دوره حکومت احمدشاه قاجار طی شد و با آزمون و خطاهای بسیاری همراه بود.»

وقتی عبور و مرو با اتومبیل در خیابان های تهران با اقبال عجیب مردم همراه شد، بسیاری از رجال بانفوذ و متمول دوره قاجار مثل وثوق‌الدوله و امین‌الضرب از اروپایی ها اتومبیل خریدند و به عنوان وسیله نقلیه شخصی به تهران آوردند. بعد هم با واردات اتوبوس هایی که مخصوص حمل بار و مسافر بود به تهران، گاراژهایی که محل تجمع درشکه و گاری بود به توقفگاه اتوبوس ها تبدیل شدند.

شهبازی درباره تولد نخستین گاراژ در پایتخت می گوید: «گاری‌خانه سید اسدالله در خیابان چراغ‌برق قدیم (امیرکبیر فعلی) نخستین جایی بود که پس از قانون سجل احوال و سجل گرفتن به گاراژ تبدیل شد و از "گاری‌خانه سید اسدالله" به "گاراژ حسینی" تغییر نام داد. مدتی بعد "گاراژ فولادی" در محدوده شمالی گود عرب‌ها و "گاراژ فردشیشه" در سه‌راه امین‌حضور برای توقف اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد. آن‌موقع مسافرها به گاراژ حسینی می رفتند و گاراژ فولادی به اتوبوس‌هایی اختصاص داشت که کارشان حمل بسته های پستی از شهرهای مختلف و رساندنشان به دست مردم تهران بود و گاراژ فردشیشه مختص حمل و جابه‌جایی بار بود.»

در دوره پهلوی تعداد گاراژهای تهران به سرعت زیاد شد و گاراژهای بی ام تی، عدل، اتوفردوسی، میهن‌نورد و ... در محدوده میدان توپخانه قدیم تا خیابان های ناصرخسرو، باب‌همایون و فردوسی کنونی ایجاد شدند، اما در سال ۱۳۵۹ و با اجرای طرح ساماندهی اتوبوس‌های بین‌شهری به ترمینال جنوب که نیمه‌ساخته بود نقل مکان کردند و به خاطره ای در ذهن تهران‌نشین‌ها تبدیل شدند.

کد خبر 848264 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد
  • افزایش ۲ هزار نفری شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک تحصیلی معادل به حافظان قرآن کریم در کشور
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران