Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که در تب و تاب ثبت نام لاتاری 2022 گرین کارت امریکا قرار داریم و افراد زیادی را می بینیم که به دنبال ثبت نام هستند شاید این سئوال برایتان پیش بیاید که آیا در روزهایی که جهان درگیر مبارزه با ویروس کرونا قرار دارد، چطور ثبت نام لاتاری امکان پذیر خواهد بود. اگر شما هم از این دست افراد هستید و با دیده تردید به این موضوع نگاه می کنید در این مقاله با ما همراه باشید تا اطمینان حاصل نمایید که چرا کرونا بر ثبت نام لاتاری تأثیر گذار نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاتاری، یک قرعه کشی است که هر ساله توسط اداره مهاجرت امریکا برگزار می شود و افراد برای اخذ گرین کارت امریکا از سراسر دنیا با داشتن شرایط لازم ثبت نام می نمایند و شانس خود را برای برنده شدن امتحان می نمایند. شما برای ثبت نام در لاتاری علاوه بر آنکه می بایست در کشور مجاز به ثبت نام متولد شده باشید، باید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم یا دو سال سابقه کار قابل استناد طی پنج سال گذشته داشته باشید. همچنین شرط داشتن پاسپورت معتبر و حداقل 18 سال سن برای ثبت نام به صورت مستقل الزامیست (نکته: افراد زیر 18 سال می توانند به عنوان زیر مجموعه والدین ثبت نام نمایند).

ممکن است این سئوال برایتان پیش آمده باشد که کشورهای مجاز به ثبت نام چه کشورهایی هستند. در اینجا شاید برایتان جالب باشد که بدانید تحریم های امریکا بر علیه ایران روی ثبت نام لاتاری نه تنها تاثیر نگداشته است بلکه سهمیه ایران بیشتر از سایر کشورهاست. زیرا اداره مهاجرت امریکا برای حفظ تنوع نژادی از میان اتباع کشورهایی که سالانه مهاجرین کمتری به ایالات متحده دارند قرعه کشی می نماید و برای 55000 نفر ویزا صادر می نماید. همچنین لیست کشورهایی که مجاز به ثبت نام نیستند هر ساله از سوی اداره مهاجرت امریکا اعلام می شود که همواره نام ایران در میان کشورهایی قرار می گیرد که مجاز به ثبت نام در لاتاری هستند. در جدیدترین لیست منتشر شده کشورهایی که در ادامه ذکر می شوند مجوز ثبت نام لاتاری را ندارند:

بنگلادش، برزیل، کانادا، چین، کلمبیا، جمهوری دومینیکن، السالوادور، گواتمالا، هائیتی، هندوستان، جامائیکا، مکزیک، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، کره جنوبی، ویتنام و کشورهای متحده بریتانیا یعنی انگلستان، اسکاتلند، ولز به جز ایرلند شمالی.

اکنون به بررسی این مسئله می پردازیم که چرا و چگونه کرونا بر لاتاری تأثیر نمی گذارد. همانطور که مستحضرید وقتی شما برای لاتاری ثبت نام می نمایید از مرحله ثبت نام تا ورود به امریکا نزدیک به دو سال زمان خواهد برد. بنابراین با توجه به آنکه پیش بینی ها حاکی بر آنست که شرایط کرونا پایدار نخواهد ماند، اداره مهاجرت امریکا ثبت نام لاتاری را متوقف نکرده است زیرا شما در سال 2020 برای لاتاری 2022 اقدام می نمایید.

اکنون که با لاتاری و نحوه قرعه کشی آن آشنا شدید و خیالتان راحت شد که کرونا بر ثبت نام آن تأثیر نگذاشته است، ممکن است برای ثبت نام ترغیب شده باشید و به دنبال راه ثبت نام در لاتاری باشید. مدنظر داشته باشید سالانه تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان به علت نقص اطلاعاتی به هنگام ثبت نام از قرعه کشی حذف می شوند و یا بعد از برنده شدن با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. لذا باید دقت داشته باشید که اولا از محلی مطمئن ثبت نامتان را انجام دهید ثانیا اطلاعاتی که وارد نموده اید حتما توسط کارشناسان آگاه و متخصص در این زمینه بررسی شود تا از همان ابتدا به صورت درست و اصولی اقدام نمایید و جلوی ضررهای هنگفت احتمالی را بگیرید.

کارت سبز، مجموعه ای معتبر و رسمی است که سالهاست در این زمینه فعالیت می کند و شما می توانید در این مجموعه هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری ثبت نامتان را انجام دهید و با خیالی آسوده منتظر اعلام نتایج باشید. زیرا پرونده شما بعد از ثبت نام توسط کارشناسان مهاجرت بررسی و در صورت نقص اطلاعاتی به شما اطلاع داده خواهد شد. سپس اطلاعات شما ترجمه می شود و سختگیری های لازم در این مجموعه برای دریافت عکس مخصوص لاتاری و اطلاعات پاسپورت معتبر وجود دارد تا ثبت نام شما بدون هیچ گونه نقص به صورت کاملا اصولی انجام شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با مراجعه به سایت کارت سبز به نشانی  https://www.cartesabz.net/ می توانید با کارشناسان مجرب در این زمینه در ارتباط باشید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا گرین کارت اداره مهاجرت امریکا مجاز به ثبت نام ثبت نام لاتاری قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۵۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، ورزش فوتبال به دلیل محبوبیتی که در سراسر جهان و همچنین در ایران دارد بسیار مورد توجه است و این رشته ورزشی به دلیل پوشش رسانه‌ای گسترده و همچنین حضور تماشاگران و هواداران متعدد در ورزشگاه می‌تواند فرهنگ غالب کشور را منعکس کند.

فرهنگ فوتبال در کشور ما بازیگران مهمی دارد و چهره‌های مطرح ورزشی و بازیکنان شناخته شده‌ای که در تیم‌های بزرگ حضور دارند از جمله بازیگران تأثیرگذاری هستند که می‌توانند نقش مهمی در فرهنگ فوتبال کشور ایفا کنند.

دکتر معصومه کلاته سیفری استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه فرهنگ و جامعه شناسی ورزش در گفت و گو با خبرنگار مهر، به بررسی مساله «فرهنگ فوتبال» و «فرهنگ هواداری» در ایران پرداخت و «آموزش» را مهم‌ترین رکن در اصلاح ناهنجاری‌های موجود در فوتبال دانست بر این نکته تاکید کرد که جریمه به تنهایی نمی‌تواند نقش مؤثری در بهبود رفتارهای حاکم در فوتبال ایران داشته باشد.

خشونت یک چرخه بی پایان است

دکتر معصومه کلاته سیفری در ابتدا به عواملی که می‌تواند به بروز خشونت در ورزشگاه منجر شود اشاره کرد و بر فراگیر بودن این امر در سراسر جهان تاکید کرد و گفت: مساله خشونت تماشاگران مختص به فوتبال ایران نیست در کشورهای اروپایی و همچنین با شدت بیشتری در کشورهای آمریکای جنوبی قابل مشاهده است. در ایران هم شاهدیم که برخی مسابقات که حساسیت زیادی دارد به خشونت منتهی شود. این خشونت‌ها شامل خشونت کلامی، فیزیکی و اجتماعی است که نسبت به کسانی چون دیگر هواداران، داوران، بازیکنان یا عوامل برگزار کننده رخ می‌دهد. این خشونت‌ها که هر از گاهی در فوتبال اروپا و با شدت بیشتر در آمریکای جنوبی شاهد آن هستیم به دلیل «اصل رقابت» و تلاش برای «برتری جویی» و «تعصبات» رخ می‌دهد.

این استاد دانشگاه گفت: هوادارها بخش مهمی از این ورزش هستند که موجب گرم‌تر شدن تنور مسابقات می‌شوند. اما این رقابت‌ها وقتی رنگ و بوی مالی بیشتری به خود می‌گیرد خشونت‌ها هم افزایش پیدا می‌کند. برای نمونه در یک مسابقه بزرگی که در سراسر دنیا پخش می‌شود و شرط بندی‌های گسترده‌ای روی آن صورت می‌گیرد هر جزئی از این مسابقه اهمیت ویژه ای پیدا می‌کند و بر رفتار تماشاگران اثر می‌گذارد. به این ترتیب خشونت و حساسیت مسابقه ارتباط مستقیمی با هم دارند.

وی ادامه داد: اگر خشونت‌هایی که در سکوها رخ می‌دهد کنترل نشود قابل تکثیر است و می‌تواند به دیگر تماشاگران و حتی بازیکنان و مسؤولان مسابقه منتقل شود و در بدترین حالت، ممکن است به خانه و زندگی شخصی افراد هم تکثیر شود و چرخه‌ای از خشونت شکل بگیرد.

عوامل بروز خشونت در ورزشگاه

وی گفت: از دلایل بروز این خشونت‌ها می‌توان عوامل متعددی را ذکر کرد که شامل درگیری‌های داخل زمین، عوامل برگزارکننده، فشارهای اقتصادی یا فشارهای اجتماعی است. فردی که برای گذراندن اوقات فراغت به ورزشگاه می‌آید و پول نسبتاً زیادی را هم برای خرید پرداخت می‌کند با این مساله مواجه می‌شود که امکانات خاصی چه از لحاظ رفاهی و چه از لحاظ بهداشتی در ورزشگاه برای او فراهم نشده است و اگر کیفیت بازی هم نتواند او را راضی کند پس با یک تجربه ناخوشایند و ناموفق روبرو شده است و همین مساله موجب می‌شود خشونت بروز کند.

خشونت هواداران نقطه آغازین مشخصی ندارد و نمی‌توان بخش مشخصی را عامل آن دانست و هر یک از عوامل بازی از جمله تماشاگران، داوران، بازیکنان، مربیان و عوامل بازی ممکن است با تصمیمات یا رفتار خود، خشونت را به دیگری منتقل کنند.

خشونت در ورزشگاه ایجاد نمی‌شود

دکتر کلاته سیفری ادامه داد: اما نباید این اشتباه را مرتکب شد که تصور کنیم خشونت تماشاگران در ورزشگاه ایجاد شده است. این خشونت در ورزشگاه فرصت بروز پیدا کرده است اما بخشی از خشونت جامعه است. این خشونت در جامعه وجود داشته است و در ورزشگاه فرصت بروز پیدا کرده است. اما مساله اینجاست که در جامعه کسی به دنبال کنکاش و جست و جوی خشونت نیست اما هنگامی که این خشونت از طریق دریچه تلویزیون مشاهده می‌شود گمان بر این است که ورزشگاه محل رویش خشونت بوده است. فرهنگ هواداری جزئی از فرهنگ جامعه است و خشونتی که در ورزشگاه رخ می‌دهد نمودی از خشونتی است که در جامعه وجود دارد.

تماشاگر باید تحت نظارت باشد

امروزه در تمامی بخش‌های جامعه سامانه‌هایی برای حوزه‌های مختلف طراحی شده است و مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که افراد در بسیاری از بخش‌های جامعه تحت نظارت هستند و رفتار آنها کنترل می‌شود در ورزشگاه هم باید همین اتفاق بیفتد. اما بسیار قابل تأمل است که در ورزشگاه نظارتی بر عملکرد تماشاگران نیست و برخی از آنها آزادانه دست به هر کاری می‌زنند بدون آنکه تخلفی از آن‌ها ثبت شود. در کشوری مانند انگلیس تماشاگر می‌داند که ورودش به ورزشگاه و رفتارش تحت نظارت است و اگر مرتکب تخلفی شود با جریمه مواجه می‌شود. ضمن اینکه پیش از هر چیز، برای اصلاح فرهنگ و بهبود آن آموزش‌هایی ارائه شده است.

بسیار مهم است که رفتار تماشاگران در ورزشگاه ثبت شود و لیدرها به خوبی آموزش داده شوند و کنترل شوند.

سلبریتی‌های ورزشی باید آموزش ببینند

این استاد دانشگاه در ادامه به لزوم به‌کارگیری فرایندهایی برای اصلاح فرهنگ حاکم بر فوتبال تاکید کرد و معتقد است اعمال جریمه‌هایی همچون محرومیت از مسابقه و یا جریمه نقدی بدون آموزش کاملاً بی اثر است و صرفاً منبع درآمدی برای فدراسیون فوتبال است. آموزش بیش از جریمه اهمیت دارد.

دکتر کلاته سیفری بر این مساله تاکید کرد که بررسی رفتار تک تک تماشاگران ممکن نیست اما از آنجا که خشونت یک چرخه است و بازیکنان و چهره‌های مطرح در این فرایند هم اثرگذار و هم اثرپذیر هستند باید به لحاظ فرهنگی مورد توجه قرار بگیرند. باید به بازیکنان آموزش داد تا در مواقعی که تحت فشار قرار می‌گیرند رفتارهای زشت یا خشونت‌آمیز از خود به نمایش نگذارند.

نقش رسانه در آموزش و اطلاع رسانی

وی در ادامه به نقش رسانه و تلویزیون در اصلاح این روند و ارائه آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: تلویزیون ابزار بسیار مناسبی برای ارائه آموزش‌های مربوط به فرهنگ هواداری است. شاهدیم که در یک دیدار فوتبال که به صورت زنده پخش می‌شود بارها تبلیغات مختلفی نشان داده می‌شود اما اگر بخشی از این تبلیغات به مسائل آموزشی در خصوص نکات فرهنگی و آموزشی با هدف اصلاح و بهبود خشونت‌ها و پرخاش‌ها و نحوه رفتار صحیح در ورزشگاه چه از سوی تماشاگرها و چه از سوی بازیکنان اختصاص پیدا می‌کرد می‌توانست به ابزار بسیار مناسبی برای آموزش تبدیل شود.

مواردی مثل احترام بازیکن به هوادار، احترام هوادار به بازیکن یا کنترل هیجان و خشونت مواردی است که باید در صدا و سیما آموزش داده شود.

لزوم آموزش به مدیران، مربیان و بازیکنان

وی به حواشی پیش آمده در خصوص یکی از بازیکنان ملی پوش پرسپولیس و رفتارش با هواداران تیم اشاره کرد و گفت: این بازیکن پس از رفتاری که با تماشاگران تیمش انجام داد جریمه مالی شد در حالی که این مبلغ ممکن است برای او عدد قابل توجهی نباشد ضمن اینکه این مساله صرفاً یک درآمدزایی برای کمیته انضباطی است و ممکن است تأثیر در رفتارهای آینده این بازیکن نداشته باشد. برای مثال پس از اینکه چنین رفتاری را از خود به نمایش گذاشت در کدام کلاس آموزشی نشست و چه چیزی به او آموخته شد تا در آینده مرتکب چنین خشونت و پرخاشی نشود.

این استاد دانشگاه در پایان بر لزوم وجود آموزش برای تمام ارکان فوتبال تاکید کرد و گفت: مساله آموزش و اصلاح فرهنگ فوتبال مختص به تماشاگر و بازیکن نیست. در باشگاهی شاهد درگیری‌های پرخاشگرانه بین یک مدیر عالی ورزشی و یک چهره سرشناس ورزشی هستیم. همین مساله می‌تواند خشونت را به بازیکن و تماشاگر منتقل کند. وقتی بازیکن ملی پوش، مدیران رده بالا و سرمربیان سطح یک چنین خشونت‌هایی را از خود نشان می‌دهند کنترل این خشونت در تماشاگرها کار دشوارتری است.

اینکه خشونت و درگیری میان مدیر و سرمربی وجود دارد نشان از نبود آموزش کافی در این خصوص است. تبعات این مساله این است که این خشونت‌ها به جامعه کشیده می‌شود و تأثیر آن را روی سکوهای ورزشگاه می‌بینیم. وقتی در چنین سطحی از طرف مدیران رده بالا و چهره‌های شاخص ورزشی شاهد چنین خشونت‌هایی هستیم نمی‌توان از یک تماشاگر جوان انتظار زیادی داشت.

بررسی رفتار تک تک تماشاگران ممکن نیست اما از آنجا که خشونت یک چرخه است و بازیکنان و چهره‌های مطرح در این فرایند هم اثرگذار و هم اثرپذیر هستند باید به لحاظ فرهنگی مورد توجه قرار بگیرند. باید به بازیکنان، مربیان و مدیران آموزش داد تا در مواقعی که مورد فشار قرار می‌گیرند رفتارهای زشت یا خشونت آمیز از خود به نمایش نگذارند.

کد خبر 6043755

دیگر خبرها

  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • حج، سفری برای پاک شدن و رسیدن به اخلاص است
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز